2013-06-16 11:10:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Levert és inaktív

Napi horoszkóp június 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Levert és inaktív. Lehetséges, hogy az utóbbi időben túlságosan is agyonhajszolta magát? Ne akarjon másoknak megfelelni, csakis saját magának! Akkor adhat magának időt a nyugalomra, pihenésre is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha úgy érzi, hogy tele van kétségekkel, akkor kapcsolja ki magát mára a világ forgatagából. Hogy mennyit szán erre, az önön is múlik. Nem lehet mindent a kényszerítő körülményekre fognia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon jól teszi, ha jobban odafigyel az öltözködésére, kinézetére. Olyasvalakivel futhat össze ugyanis, akinek nagyon szeretne tetszeni, megfelelni. A kínos helyzetek elkerülése végett, tegyen ki magáért!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Több elmélyülést, magányos órát követelnek meg öntől a csillagai. Talán az átlagosnál szerencsétlenebbnek érzi magát, pedig csupán arról van szó, hogy el kell merülnie a saját tudattalanjába. Pihenjen, meditáljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Vigyázzon ma jobban az értékeire! Lehetséges, hogy valakik szívesen megrövidítenék. Nemcsak a fizikai értékeket kell azonban számon tartania! Más módon is érheti kár, ha nem elég óvatos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap egy kis bosszúsággal indulhat valami okoskodó szomszéd miatt. Az is lehet, hogy az állatai – ha vannak – rakoncátlankodnak, netán betegeskednek. Avagy a szomszéd macskája önnél fial.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy távoli ismerőse lehet segítségére a mai napon. Talán személyesen is betoppan önhöz, vagy az is lehet, hogy a távolból, szinte láthatatlanul nyújt önnek segítő kezet. Ragadja meg az adódó lehetőséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A hétvége jó alkalmat szolgáltathat a barátkozásra. Egy könnyed kapcsolatnak induló ismeretség akár komolyra is fordulhat. Ifjabbaknál a szerelem, idősebbeknél az üzlet lehetősége jöhet szóba. Középkorúaknál mindkettő.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon vigyázzon jobban az értékeire: könnyen elhagyhat valamit, vagy akár egy rosszakaró kéz tettlegesen is megrövidítheti. Ne akassza a szék szélére a táskáját, ha bisztróban, étteremben ücsörög!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy fiatal rokonával gyűlhet meg a baja a mai napon. Nem kell nagyon komoly vitára gondolnia, de legalábbis meghökkentő lehet, amit önnel művel az illető. De ön legalább őrizze meg a higgadtságát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valaki, akivel eddig nem gondolta volna, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhet, egyszerre csak közeledni kezd ön felé. Legyen nyitott! Bármilyen előítéletei is voltak az illetővel kapcsolatban, hamarosan eloszlathatja őket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon egy nem várt nyereség érheti. Nem csak pénzben mérik azonban a nyereséget. Amit ma kap, az annál, ami anyagiakban felmérhető, amúgy is jóval többet jelent. A mai nap áldása ez, de nem biztos, hogy már ma felfedődik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: